Panels for walls and ceilings

Panourile aAPANEL

Sunt fabricate în România de către compania APK Art Panel S.R.L. Fabricarea panourilor se face din materii prime de înaltă calitate.

Panourile pot fi utilizate atât pentru finisarea interiorului dar și ca elemente pentru pereții sau tavanele de accent.

Dimensiuni

Dimensiunile standard a produselor noastre sunt șapte la număr ( vizitează magazinul nostru )

Aspect și îmbinare

Au o suprafață cu nervuri imitand lemnul, cu îmbinare nut și feder pe 2 sau 4 canturi cu rost în V.

Aplicarea și uscarea vopselei

Aplicarea vopselei se face mecanizat pentru o rezistență ridicată. Culoarile standard aplicate sunt șapte la număr.

Instrucțiuni montaj

Panourile se aplică pe rigle transversale din 30 cm sau longitudinale din 60 cm. Fixarea se face prin prinderea plăcii cu cuie, autofiletante sau capse în nutul acesteia

Posibilitatea de spălare și revopsire

Panourile se pot spăla cu soluții care nu afectează vopseaua. Revopsire poate fi aplicată atât cu penson, trafalet dar și cu pistolul.

Produs reciclabil

Produsele noastre sunt fabricate din material reciclabil . MDF-ul se elimină direct în insulele ecologice teritoriale.
sapy repary
sapy repary
Read More
Mi-am pus tavanele de la ei, arata SUPER ELEGANT. Le-au placut tuturor musafirilor mei. E o treaba frumoasa si ingenioasa treaba asta cu panourile. Recomand!!!
Daniel Samson
Daniel Samson
Read More
De când am dat de produsele lor mi-a pus Dumnezeu mâna-n cap. Toată casa mi-am făcut-o cu ei. Calitate înaltă la un preț excelent. Când îmi vine soacra-n vizită mă privește cu alți ochi.
Onisim
Onisim
Read More
este extrem de fain te scutește de multa treaba
 Briji Barbu
Briji Barbu
Read More
Ceva foarte bun! Aveam nevoie pe piața românească de așa ceva! Am folosit și eu foarte buna! Mulțumim apk art panel pentru idee și produsele calitative!
 Andrei Irimescu
Andrei Irimescu
Read More
Cea mai rapidă metodă de a ajunge la produsul finit. Recomand cu încredere!!! Per total am ajuns mai ieftin decât cu rigipsul și mult mult mai rapid. Într-o singură zi, am pus toată casa de 80 mp in 2 oameni. Am fost la gata tot. Atât că timp cât și că bani, merita 100%.
 Emy Music
Emy Music
Read More
Respect Apk Art Panel!..o echipa fină,cu calități înalte!..nu ezita sa accesezi pagina lor si sigur vei rămâne surprins de ceea ce au pregătit pentru noua ta casa! Simplu,rafinat și chiar rapid!👌🏻
Fivi S
Fivi S
Read More
Utilizatorul nu a scris o recenzie. A lăsat doar o evaluare.
Anca Alina Ciubotariu
Anca Alina Ciubotariu
Read More
Nu eram hotarata ce sa pun pe peretele din bucatarie astfel incat sa fie si rezistent si primitor pana am gasit aceste tip de panel! Rezultatul e peste masura asteptarilor! Superb! Multumesc APK Art Panel!
Lara's Delish
Lara's Delish
Read More
Recomand. Ne am pus panouri pe casa scării, in baie in zona mobilei și ne gndim sa punem și in camera copiilor. Tare fain arată și se spală atâta de ușor!! Pt ca e un concept nou in România, am ezitat puțin la început. Dar nu ne pare rău!
Marius Curteanu
Marius Curteanu
Read More
Un produs extraordinar, datorita tuseului impecabil ce confera o eleganta oricarui interior, fie cu destinatie office, casnic sau HORECA. Usor de intretinut, cu proprietati fonice si izolatoare, recomand acest produs ca o alternativa mult mai avantajoasa, din punct de vedere estetic, financiar dar si calitativ, fata de placarea cu placi de gips carton sau finisarea cu tapet. Felicitări pentru calitatea produsului. Culoare uniforma, imbinare perfecta, pret imbatabil!.
DORINEL GROSU
DORINEL GROSU
Read More
Produse calitative. Sunt vopsite cu o vopsea super calitativă, ușor de întreținut fără soluții sofisticata de curățare. Ați făcut o treaba super!
Cornelio Barbă
Cornelio Barbă
Read More
Foarte faine produse Recomand ! 5 stele !.
Emil Bob
Emil Bob
Read More
Am cumpărat panouri de la ei și sunt super bune…. Te scutește de o munca, pentru ca aceste panouri sunt deja finisate, e foarte calitativ, fără praf sau alte prostii, recomand deoarece ieși foarte ieftin!!!
Andrei Curelușă
Andrei Curelușă
Read More
Plăcile de la APK Art Panel sunt mai ceva decât gletul și toate prostiile… îs de calitate… sunt deja finisate, văruite și chiar au o îmbinare perfecta… am cumpărat și chiar am rămas cu o impresie extrem de buna despre aceste placi… chiar recomand!!
Tețel Alexandru
Tețel Alexandru
Read More
Calitate superioara 👍🏻 recomand  !
Previous
Next

Un avantaj mare al panourilor este montajul simplu, care nu necesită experiență în prealabil.

Mâini harnice, atenție sporită și instrucțiunile de montaj sunt lucrurile de care ai nevoie pentru a-ți finisa singur interiorul, utilizând panourile AAPANEL!