Panourile
Aapanel

cea mai înțeleaptă cale pentru acel loc numit "Acasă" ...
Aapanel

Panourile Aapanel - Produse de interior, fabricate din fibre cu densitate medie ( MDF ) sunt reciclabile, având proprietăți ecologice apropiate cu cele ale lemnului natural.
Lipsa germenilor și ciupercilor clasează panourile Aapanel topul celor mai sănătoase materiale de construcție recomandate, în special locuințelor sau spațiilor publice unde sunt copii, dar și persoanelor cu imunitate scăzută sau alergici.

Panourile AAPANEL sunt fabricate in Romania de către compania APK Art Panel S.R.L.

Fabricarea panourilor se face din materii prime de înaltă calitate.

Pe suprafața panourilor este aplicată vopsea ecologică acrilică pe bază de apă, în patru straturi, pentru a oferi o rezistență ridicată dar și ușurințā de curățare rapida, fără a necesita operațiuni speciale.

Există posibilitatea de revopsire care poate fi realizata atât cu penson, trafalet cât și cu pistolul.

Panourile au clasa de rezistență la foc D-s2,d0 , cu o vopsea pe bază de apă aplicată cu clasa de rezistență la foc B-s1,d0 ce au ca scop izolarea fonică prin reducerea fasciculului de sunet.
Pe deasupra, au o rezistență ridicată la impact. Ele pot fi folosite ca și susținere pentru prinderea elementelor de decor ( rafturi, tablouri etc. ) dar și a elementelor de iluminat.
Panourile Aapanel pentru perete și tavan pot fi folosite în orice tip de încăpere dar și în încăperi umede precum bai, bucătării atâta timp cât acestea sunt bine ventilate și panourile nu sunt expuse la o sursă directă de umezeală.
Pot fi montate în încăperile care au o temperatură variabilă dar și pentru încăperile ce nu sunt încălzite tot timpul.
Sunt o alegere potrivită pentru o construcție nouă dar și pentru reabilitarea construcțiilor ca element pentru finisarea interiorului dar oferă și libertatea de a putea fi    folosite ca și elemente de decor.
Dispun de un frezaj nut și feder pe doua sau patru canturi, nutul oferă un spațiu generos pentru fixarea panourilor ca mai apoi să fie acoperit de federul următoarei plăci.
Panourile Aapanel sunt produse ce contribuie la starea sănătății spațiului ambientului interior.
Sunt un produs natural care nu dezvoltă mirosuri la exterior în impact cu soare, căldură, umiditate etc.Panourile sunt fabricate din fibre de lemn care într-un proces umed este încălzit și presat împreună, astfel transformându-se în plăci.

Descarcă aici: Instrucțiunile de montaj.

- Fii partaș la decarbonizare substanțială a domeniului construcțiilor prin a proba produsele noastre. Mână cu mână, vom reuși să facem din România un loc mai bun și o Românie verde. -

Produs gata finisat

O alegere de durată

Fabricat în România